Aankoop klokken -en schouwgarnituur

EEN ANTIEKE KLOK EN/OF SCHOUWGARNITUUR VERKOPEN?

Pendule klokken zijn unieke objecten met een onnavolgbare uitstraling. Het is dan ook méér dan zomaar een uurwerk.
Het is meer een uiting van kunst. De elegantie waarmee vooral Franse pendule klokken zijn gecreëerd, blijven verbazen.

Al te vaak vormen mythes en sagen de grondslag van het verhaal op de pendule klok – net zoals historische gebeurtenissen, maar ook de alledaagse werkelijkheid.

ANTIEK STAMPART BEZIT EEN JARENLANGE ERVARING EN RUIME EXPERTISE

Hebt u een pendule klok en/of schouwgarnituur geërfd of siert deze uw interieur – maar wilt u er nu afscheid van nemen? Dan analyseert Antiek Stampart met plezier het object voor u. Tijdens deze schatting bekijken wij alle specificaties van uw pendule klok en/of schouwgarnituur, om zo tot een correcte prijsinschatting te komen.

Dankzij jarenlange expertise, kunt u op Antiek Stampart vertrouwen voor het bepalen van de prijs én het opkopen van uw unieke pendule klok en/of schouwgarnituur.

Gratis schatting

Voor het schatten en taxeren van antieke klokken en/of schouwgarnituur kunt u een foto mailen via ons contactformulier.

Voor een nauwkeurigere schatting kunt u eventueel vrijblijvend een afspraak maken.


Enkele voorbeelden van aangekochte bronzen beelden met hun aankoopprijs

Image

€ 3000

Image

€ 10000

Image

€ 2500

Image

€ 4000

Image

€ 7000

Image

€ 4500

Image

€ 2500

Image

€ 5000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Uw expert uit de streek

Image
Neem contact op met Antiek Stampart!

Antiek Stampart heeft een uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van antieke klokken en schouwgarnituur. Wij zijn reeds 30 jaar gespecialiseerd in het taxeren van antieke klokken en schouwgarnituur. Wij kunnen aan de hand van de kwaliteit van het materiaal, de vorm en de decoratie zeer goed inschatten in welke prijsklasse uw antieke klok en/of schouwgarnituur valt. Zodoende kunnen wij u steeds een correcte prijs aanbieden voor uw stuk(ken).

Deskundige taxatie van antieke bronzen beelden

Geef Antiek Stampart een seintje. Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van antieke klokken en schouwgarnituur. Zoals gezegd bieden wij u steeds een correcte prijs naar waarde aan, die wij contant uitbetalen. Had u graag een vrijblijvende taxatie laten uitvoeren van uw voorwerpen? Neem contact met ons op! Als ervaren specialist bekijken wij graag uw stukken om vervolgens een prijsschatting te doen. Wij komen ter plaatse langs in gans België.

U kunt ons steeds telefonisch en via ons contactformulier bereiken. Vergeet zeker niet om ook uw eigen contactgegevens te vermelden, zodat wij een afspraak met u kunnen maken. Onze bezoeken zijn altijd vrijblijvend en zonder verkoopverplichting.

Image

GRATIS schatting en vrijblijvend, discreet bezoek aan huis

Image

Uw antiquair uit de streek

Image

Steeds correcte prijzen en service !