Over ons

Al meer dan 30 jaar actief
Wij zijn een onderneming die al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de aankoop van antiek en inboedels. Door onze professionele en discrete aanpak doen steeds meer mensen vrijblijvend beroep op onze gratis expertise met oog op verkoop. Dagelijks sluiten wij verkopen af en bouwen wij zo verder aan onze uitstekende reputatie die wij als antiquair in de loop der jaren hebben opgebouwd.

Waarin zijn wij geïnteresseerd ?
Chinese vazen, Sévres-porselein, schilderijen, juwelen, munten, bronzen beelden, zilver, luchters, pendules, violen, strijkstokken, blanke wapens, glaspasta (o.a.Daum, Gallé, Lalique), volledige inboedels, enz...

Chinese vazen en Boeddha's
Antiek Stampart heeft een uitgebreide kennis op het vlak van Chinees porselein en Boeddha's. Wij kunnen aan de hand van de kwaliteit van het porselein, de vorm en de decoratie zeer goed inschatten in welke prijsklasse uw vaas of Boeddha valt. Zodoende kunnen wij u ook steeds een correcte prijs aanbieden. Als opkoper van antieke vazen en Boeddha's zijn wij uw geschikte partner.

Beschikt u over antiek, juwelen, ... of een inboedel die u te koop aanbied ?
U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij staan 7 op 7 dagen tot uw beschikking en komen ook ’s avonds naar u toe. U krijgt voor uw antiek, juwelen, ... of inboedel steeds een correct bod. Wij betalen contant en werken in alle discretie.

Image

GRATIS schatting en vrijblijvend, discreet bezoek aan huis

Image

Uw antiquair uit de streek

Image

Steeds correcte prijzen en service !

Tel.: 0475 44 40 35

Wij betalen cash na uw akkoord

GRATIS, vrijblijvend en discreet