Aankoop bronzen beelden

ANTIEK STAMPART SCHAT UW BRONZEN BEELDEN NAAR WAARDE

Er zijn miljoenen bronzen beelden in omloop. Bent u de eigenaar van één ervan? Dan is dat goed nieuws, want brons is als materiaal op zich al zeer waardevol. Toch schuilt de échte waarde van een bronzen beeld bij de maker ervan.

Als doorgewinterd antiekhandelaar, kan Antiek Stampart een waardevol bronzen beeld meteen herkennen. Op basis van ruime achtergrondkennis en expertise, schatten wij uw bronzen beeld naar waarde, waarna wij graag een correct bod uitbrengen.

ANTIEKE BRONZEN BEELDEN: GELIEFD BIJ VERZAMELAARS

Antieke bronzen beelden blijven een geliefd item bij antiekverzamelaars en kunstliefhebbers. Naast het schatten van bronzen beelden, schatten we ook marmeren beelden van diverse sculpteurs. Bent u de fiere eigenaar van een beeld van onder meer:

  • Pierre-Jules Mêne
  • Mathurin
  • Moigniez
  • Barye
  • Chiparus
  • Emmanuel Villanis
  • Auguste Moreau
  • Jef Lambeaux
  • Drouot
  • ...

Aarzel dan niet om contact met ons nemen. Wij komen graag bij u langs om uw bronzen beeld te schatten. Wanneer de authenticiteit en de waarde bepaald zijn, brengen wij een correct bod over dat meteen contant betaald kan worden.

Gratis schatting

Voor het schatten en taxeren van antieke bronzen beelden kunt u een foto mailen via ons contactformulier.

Voor een nauwkeurigere schatting kunt u eventueel vrijblijvend een afspraak maken.


Enkele voorbeelden van aangekochte bronzen beelden met hun aankoopprijs

Image

€ 3000

Image

€ 10000

Image

€ 2500

Image

€ 4000

Image

€ 7000

Image

€ 4500

Image

€ 2500

Image

€ 5000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Uw expert uit de streek

Image
Neem contact op met Antiek Stampart!

Antiek Stampart heeft een uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van antieke bronzen beelden. Wij zijn reeds 30 jaar gespecialiseerd in het taxeren van antieke bronzen beelden.

Deskundige taxatie van antieke bronzen beelden

Geef Antiek Stampart een seintje. Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van antieke bronzen beelden. Zoals gezegd bieden wij u steeds een correcte prijs naar waarde aan, die wij contant uitbetalen. Had u graag een vrijblijvende taxatie laten uitvoeren van uw voorwerpen? Neem contact met ons op! Als ervaren specialist bekijken wij graag uw stukken om vervolgens een prijsschatting te doen. Wij komen ter plaatse langs in gans België.

U kunt ons steeds telefonisch en via ons contactformulier bereiken. Vergeet zeker niet om ook uw eigen contactgegevens te vermelden, zodat wij een afspraak met u kunnen maken. Onze bezoeken zijn altijd vrijblijvend en zonder verkoopverplichting.

Image

GRATIS schatting en vrijblijvend, discreet bezoek aan huis

Image

Uw antiquair uit de streek

Image

Steeds correcte prijzen en service !