Aankoop schilderijen

SCHILDERIJEN LATEN SCHATTEN OF OPKOPEN? ANTIEK STAMPART BIEDT EEN SERVICE OM IN TE KADEREN.

Stampart Antiquair is gespecialiseerd in het schatten en opkopen van schilderijen van de 17de tot 20ste eeuw. Vaak zijn mensen in het bezit van een schilderij waarvan ze de waarde niet kennen. Door het onder de loep te laten nemen door een ervaren professional, krijgt u al snel een klare kijk op de zaken. Zeker wanneer u een schilderij hebt gekregen, op de kop hebt getikt of geërfd, is het slim om het doek te laten schatten door iemand van kennis van zaken. Wie weet hebt u een waardevol pareltje in uw bezit.

SCHATTING EN AANKOOP MET EXPERTISE

Bij Stampart Antiquair kunt u terecht voor de schatting én de opkoop van schilderijen van zowel Belgische als Franse, Nederlandse, Duitse en Angelsaksische schilders.

Daarbij hoeft u niet noodzakelijk een Vlaamse Meester in huis te hebben. Ook minder bekende schilders leverden immers vaak bijzonder aantrekkelijke werken af, waarvan de waarde u misschien kan verrassen.

Op zoek naar een antiquair voor het opkopen van uw schilderijen? Neem contact op met Stampart Antiquair.

Gratis schatting

Voor het schatten en taxeren van schilderijen kunt u een foto mailen via ons contactformulier.

Voor een nauwkeurigere schatting kunt u eventueel vrijblijvend een afspraak maken.


Enkele voorbeelden van aangekochte bronzen beelden met hun aankoopprijs

Image

€ 3000

Image

€ 10000

Image

€ 2500

Image

€ 4000

Image

€ 7000

Image

€ 4500

Image

€ 2500

Image

€ 5000

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Uw expert uit de streek

Image
Neem contact op met Antiek Stampart!

Antiek Stampart heeft een uitgebreide kennis en ervaring op het vlak van schilderijen. Wij zijn reeds 30 jaar gespecialiseerd in het taxeren van schilderijen.

Deskundige taxatie van antieke bronzen beelden

Geef Antiek Stampart een seintje. Wij zijn geïnteresseerd in de aankoop van schilderijen. Zoals gezegd bieden wij u steeds een correcte prijs naar waarde aan, die wij contant uitbetalen. Had u graag een vrijblijvende taxatie laten uitvoeren van uw voorwerpen? Neem contact met ons op! Als ervaren specialist bekijken wij graag uw stukken om vervolgens een prijsschatting te doen. Wij komen ter plaatse langs in gans België.

U kunt ons steeds telefonisch en via ons contactformulier bereiken. Vergeet zeker niet om ook uw eigen contactgegevens te vermelden, zodat wij een afspraak met u kunnen maken. Onze bezoeken zijn altijd vrijblijvend en zonder verkoopverplichting.

Image

GRATIS schatting en vrijblijvend, discreet bezoek aan huis

Image

Uw antiquair uit de streek

Image

Steeds correcte prijzen en service !